piml píše:
Tak už sem zase "provařenej" , ale ještě mi nikdo nebyl schopnej říct jakej údajnej "hack" mam. Nebojte mě nepřestane bavit se tady bránit. Jen mě udivuje rozsáhlost spiknutí proti mojí osobě. V real světě se tomu může říkat pomluva, ale tady máte určitě svojí "pravdu".

Já třeba proti tvojí osobě relativně nic nemam. Na tomhle fóru bezpečně poznam člověka, kterej se snaží rozumně obhajovat od debila, kterej chce jen provokovat takže možná proto.
Toto je o něčem jinym, zkráceně: Stejný lidi, stejný chování. Taca byl jasně označen za odpad naší komunity, hlavně potom, co se provalila ta skype buzerace a on jí začal obhajovat urážkama Cacnovy mámy a prohlásil, že já sem veverka s velkym předkusem nebo co.

Podařilo se nám zveřejnit IP adresu toho imbecila a proto ho prostě nemáme rádi. Kdo má jinej názor, je to jeho problém, ale když tomu někdo nechce věřit, můžeme to tu dokazovat jak idioti od rána do večera a bude to stejně ho.... platný. On se vzbudí a 10 minut přemejšlí jak by nas... někoho kdo v tý hře nosí stejnou vlajku. Pak na něj vletí otec a seřeže ho, protože večer nezhasnul v lednici a nápad je na světě, jinak si ty jeho komplexy vysvětlit nedovedu. To že se okolo něj pohybují lidi, kteří se chovají stejně je celkem logický.
Když bude někdo jednou rukou střílet hlavy a druhou psát do chatu urážky, dřív nebo později ho prostě do tý prdele někdo pošle.
Sekinka byl u klanu Inevitable death, pak se odtrh a založil novej klan. Jen náhodou mu tam přitáhli stejný lidi. Fakt si myslíte, že změnou názvu debilního klanu se změní chování debilních lidí? NE!!! Nevim co to má bejt za vtip, když ale někdo odejde z klanu, založí novej a nakýbluje si tam ty samý lidi, evidentně to nemá v hlavě v pořádku.
Toť můj názor a tento topic i když je celkem bez důkazů mě o chování členů klanu přesvědčil. Nic se nezměnilo, jen název. A já konečně definitivně přišel o iluzi, že pár lidí z toho klanu by mohlo být normální.
Jedinej problém je, že když klofnou nováčka, stane se z něj okamžitě idiot, protože jiný lidi v CA ještě nepoznal. PuskiNo je možná ten případ, nebo je to jen kolega ze zvláštní školy....