Domů > Update > Operation: Junk Flea 2

Operation: Junk Flea 2

Vojáci pozor! 27.3.2013 Nexon píše historii když přichází s jedním z nejmasivnějších updatů za dobu existence této hry. Co nás čeká? Nová mapa, nové možnosti, nové vychytávky ve hře včetně módů a nového rozdělení serverů, zkrátka je toho hafo. A ještě jedna věc… Je to snad prvně kdy se Nexon opravdu hodně podrobně zaměřil na požadavky komunity a vyslyšel její prosby, které se v této aktuálce odráží všemi směry. Naztrácejme čas a pojďme si novinky rozebrat podrobněji.

 

Nová mapa Junk Flea 2:

Ajvngou už na ní upozornil ve své nedávné aktuálce teaser ke shlédnutí zde.

 

 

Jak sami vidíte, jedná se o rozsáhlejší, zbrusu novou mapu, která se ve všech směrech snaží zachovat detaily původní Junk Flea jako jsou krátké vzdálenosti, úzké uličky a cesty, kde je hned několik možností (přeskoč, nadejdi, podlez), tudíž jen malé zaváhání může razantně zkrátit váš život nebo vás naopak přivést ke snadnému unbelievable zářezu. Tato mapa má neskutečnou podporu quarantine módu, o čemž se hned sami přesvědčíte.

 

 

Tzv. bleším stylem se vždy bez problémů dostanete nejen do míst, kde se dá odrazit útok, ale i do bezpečné místnosti, jejíž dveře lze uzamknout. Pozn. autora: Kdyby bylo po mém, nazval bych to “pojď mi hop a jste v safe roomu.” 😀 Nicméně kempeři pozor! Toto není zrovna místnost, kde byste se chtěli zašít od samého začátku hry. Bude totiž naplněna jedovatým plynem a její dekontaminace proběhne teprve minutu před koncem každého kola.

 

 

Herní módy: Elimination, Elimination Pro, One Man Army, Capture the Flag, Spy Hunt, Quarantine Regen, Last Man Standing

Nová funkce “No Specialists Arms Setting”

Kdo nepochopil, pochopí z obrázku níže. Zkrátka jste tak dlouho otravovali fórum a support, aby přidali do hry “no spec” mód, až jste se ho dočkali. 😀 Je to ale trochu složitější.

 

 

A oč vlastně jde? Abyste tento mód nahodili a nadále mohli spravovat, musíte si zakoupit a aktivovat ve výbavě předmět “Battle Master” založit herní místnost, zvolit a dle svých představ nastavit tzv. pracovní plán (Duty Roster). Chová se to v podstatě velmi podobně jako běžné nastavení zákazu zbraní a lze to nadále s těmito možnostmi kombinovat a ladit. Stejně tak s dalšími možnostmi super elite moderátorů, kteří mají dokonce funkci Battle Mastera obsaženou a kupovat jí nemusí.
Nexon oznámil, že funkce Battle Master bude pro ostatní hráče, kteří SEM nevyužívají již brzy k mání i za GP, takže spokojení budou opravdu všichni, kteří se toto snažili prosadit. Je pochopitelné, že Nx hráče, kteří hru dotují je nutné alespoň dočasně zvýhodnit, tudíž nehudrujte, dostane se i na vás, kteří jedete GP only.

Nové přerozdělení serverů:

Od 27.3. ztratí server Alpha své původní omezení a nově se rozdělí na servery dva. Alpha North přístupný pouze pro hráče evropských zemí a Alpha South pro hráče zemí mimo Evropu. Omezení je samozřejmě dáno přidělenou IP adresou, tudíž než pojedete někam na dovolenou a místo touhy po poznání nového kraje se zavřete s notebookem na pokoj a začnete jak hňupi pařit hru (a že tací se mezi námi opravdu najdou), věnujte pozornost následující tabulce:

 

 

Pokud uvidíte toto hlášení:

 

 

Znamená to, že vaší IP adrese není k tomuto serveru umožněn přístup. Zdržte se proto jakéhokoli zahlcování fóra touto chybou a jednoduše zvolte alphu druhou nebo jakýkoli jiný server bez těchto omezení.

Co některé z vás ale zaujme více je nové nastavení serveru Charlie, který je od tohoto dne přístupný pouze hráčům preferujícím pravidla ESL GO4CA. Pokud budou chtít naši moderátoři mixu jet přesně podle těchto pravidel, už nenarazí na žádné tupé, arogantní plačky, které budou svými nadávkami kazit mix a vyhrožovat jim reportem za kick. Prostě se na Charlie nedostanou. Pokud budou chlapi chtít v některých detailech zvolnit, pomůže jim prozměnu výše zmíněný battle master, tudíž v obou případech tleskám.

A když už budou na charlie server vpuštěni pouze hráči s výbavou, kterou povolují pravidla ESL GO4CA, pojďme si je v rychlosti připomenout:

1) Male only
2) Kill Cam: Off
3) Friendly Fire: On
4) Join Mid Combat: On
5) Abilities: Off

Povolené zbraně a výbava:

1. slot: M16A3, M4A1, MK16 SCAR-L, AK-47, AK-74U, K2, FAMAS,ACR, MP5A4, K1A, UZI, UMP, L96A1, L96A1 LE, M24
2. slot: M92FS
3. slot: M9
4. slot: Default grenade, Smoke
Výbava: Black Cap, Urban Camo, Desert Camo, Arctic Camo, Woodland Camo, Tiger Stripe Camo, Flecktarn Camo
Tlumiče: S1, S2, S3 Suppressor
Veškeré modifikované zbraně (customize) musí být detekovány/ověřovány/kontrolovány před začátkem zápasu (pozn. autora: toto mi lehce uniká, možná skalní znalci budou vědět co tím chtěl básník říci).

 

 

Pokud některé z pravidel nedodržíte, objeví se následující hlášení:

 

 

Opět nezahlcujte fórum hláškama typu “nende myto” a běžte se raději převléknout.

Ostatní servery zůstanou beze změn. Nexon se ovšem velmi zajímá o váš názor, zejména ohledně rozdělení Alpha serveru, tudíž pokud se vám na této změně něco líbí/nelíbí, neváhejte o tom diskutovat na oficiálnním fóru hry. Tuto záležitost budou bedlivě sledovat a za každý váš rozumný přínos k ní budou vděční.

Změny týkající se Elite moderátorů:

Vzhledem k neustálým stížnostem komunity na téma zneužívání elite moderátora (elite abusing) bylo této funkci přiděleno pár změn.

1) EM – Elite moderátor bude moci kicknout maximálně 15 hráčů denně. Každý den po půlnoci se tato statistika nuluje a může vesele kopat znovu.
2) SEM – Super Elite moderátor zůstane zatím beze změn, tudíž může nadále kickovat neomezeně.

Pozn. autora:
+ ubyde dětí, které trpí komplexy a musí tak kickovat každého lepšího hráče
– ve chvíli kdy Nexon nezvládne jediný větší nápor hackerů, můžou si dát všichni od hry na tejden voraz, protože při každé takové situaci 15 denně prostě nestačí (pak pomohou jedině zaheslované místnosti)
Kdyby to bylo na mně, nastavil bych 30. Elite abuser svojí možnost vyčerpá během prvních 2-3 her a normálnímu eliťákovi to na den stačí.

Ode mě vše, hodně zdaru a doufám, že si v tak velkém updatu alespoň v něčem přijdete na své.

Update

Komentáře (13) Zanechte komentářNepište sprostá slova, jinak to jde automaticky do spamu.
  1. subway surfers
  2. Diing
    01.04.2013 na 11:47 | #2

    Bambul –> No jsou fakt profi Turečtí hráči ale hlavně mi vadily turci s jménem např. -_-ISuPeR_- + můžeš si stále zahrát třeba na Bravu..

  3. winmag
    31.03.2013 na 12:42 | #3

    Diing :Konečně hry bez hackerů a Tureckých dětí <3

    neboj hackerů je pořád dost a dětí taky mimo těch tureckých.

  4. JANKEPE
    31.03.2013 na 10:46 | #4

    PEKNY DEN prajem vidim ze sa tato hra konecne pohla spravnim smerom ..no skoda ze to neprislo skor . obmedzit BM a EM je spravny krok..aj tak to nezmeni ze je to hra ktora uz nema vyznam a tu spravnu charakteristiku orpoti rokom 09/10 je to katastrofalny rozdiel hru pokazila chamtivost a vidina velkeho zisku .. a preto ked vidim .ze je moznost obmedzit SPECIALISTOV na ktorych som nadaval pocas celeho posobenia v tejto hre tak ma to neprinuti zapnut t… nick mam uz len koli klanu a obcas tam zajdem a pozrem co noveho .a aspon takto im chcem podakovat ze drzia klan tam kde je .__ProToTypE

  5. Mulpi
    29.03.2013 na 17:04 | #5

    @Diing
    Musím se pár Tureckých klanů zastat. Sám jsem v jednom byl a byli tam dobří borci.

  6. jilda
    29.03.2013 na 14:27 | #6

    Po přečtení mi na chvilku blesklo hlavou, že bych se vrátil k CA. Pak jsem si ale uvědomil, že za chvíli píšu maturitu a na instalování virů, co jen žerou peníze a čas, fakt nemám ČAS 😀

  7. Pashaak
    29.03.2013 na 14:10 | #7

    Hoj, nevíme jistě, ale vzhledem k tomu, že v updatu o tom nic nepsali, viděl bych to spíš na ten dočasnej bug.

  8. EscobarPablo
    28.03.2013 na 22:19 | #8

    Ahoj,chtěl jsem se zeptat. Z Shopu odebrali FragPack. Nevíte jestli je to součást patche ,nebo to je nějakej bug ? jestli to víte tak díky moc za odpověď. Pablo

  9. Bambul80
    28.03.2013 na 18:14 | #9

    -> Diing: Mě teda některý turecký klany budou chybět.

  10. Bambul80
    28.03.2013 na 18:13 | #10

    No tak jsem se konečně dočkal! Několikrát jsem postoval na fóru návrhy tohodle druhu. Uvidíme jak to teď pojede, vsadil bych se že lagy ubudou. Trochu rozpačitej jsem z toho Eliťáka, nu uvidíme.

  11. Pashaak
    28.03.2013 na 15:46 | #11

    Za málo. Já zhluboka vydechl, když jsem včera dorazil a zjistil jak je to dlouhý. 😀 Což, 2x káva sem tam cigáro a bylo hotovo.

  12. 28.03.2013 na 15:25 | #12

    Kámo…Pashaaku, teď jsem se zhluboka nadechoval, že to jdu postnout a ono je to tady! DÍKY! 😀

  13. Diing
    28.03.2013 na 09:27 | #13

    Konečně hry bez hackerů a Tureckých dětí <3