Domů > Eventy > Navrhni vzhled zbraně a získej odměnu

Navrhni vzhled zbraně a získej odměnu

event

Borci pozor,

Nexon sype jeden uměleckej soutěžní event za druhym. A co to bude tentokrát? Pokud se mezi vámi najdou grafici, malíři, designéři, pak vězte, že jste tady správně.

V době od 26.4. do 31.5. máte možnost navrhnout vzhled/grafické provedení zbraní ve hře. Volba zbraně je na vás, fantazii se meze nekladou, ale toto prosím ne:

 

 

vězte, že něco podobného jsem tam taky našel. Hra je oficiálně 16+ tudíž se automaticky předpokládají výtvory na trochu jiné urovni. S takovou se na to raději vybodněte, využijte svůj čas užitečnějším způsobem a nedělejte nám ostudu. 😀
Kromě toho, že vítězové budou samozřejmě odměněni, vývojáři přislíbili, že na vítězných zbraních ponechají prostor pro nějaké jejich logo/značku na počest jejich dokonalých nápadů (nejspíše asi nick hráče co já vim).

Co musíte udělat?

1) Postněte svůj návrh na fóru CAE (Combat Arms >> Combat Arms Events >> [Event] Weapon Painting Contest Event).
Název tématu musí, zdůrazňuji MUSÍ být v tomto tvaru: [EVENT] User Weapon Painting Contest / Nick hráče
2) Poté už jen počkejte až na základě posouzení všech témat vývojovým týmem bude vybráno pět konečných vítězů a třeba se mezi nimi najdete.

Odměny:

Hlavní cena – 100000 Nx pro dva nejlepší návrhy.
Druhá cena – 50000 Nx pro další tři velmi slušné návry.
Cena útěchy – Black HiSec Key pro deset náhodně vybraných účastníků.

Základní požadavky kromě výše uvedených:

Musí to mít hlavu a patu – vyjádřete vaši myšlenku/představu (např. M4A1 – Barbie, L96A1 – Yellow Snow)
Ujistěte se, že obrázek/kresba opravdu vaší myšlenku vystihuje v hlavních detailech (např. M4A1 – Barbie by měla být růžová zbraň s blonďatým zásobníkem, L96A1 – Yellow Snow pak….. no to už si asi domyslíte sami). 😀
Výsledné dílo pak musí být kreativní a prakticky použitelné pro CA (tedy nikoli to, co jsem vám odprezentoval v obrázku výše).
Na jednu osobu mohou být předložené dva návrhy.

Upozornění:

Nexon Europe je v souladu s autorským zákonem. Všechna autorská práva/práva duševního vlastnictví (včetně náhodných odměn/ocenění) náleží Nexon Europe.
Opsané, okopírované, sprostě ukradené návrhy, chytrácky převedené do vašeho postu můžou mít za následek diskvalifikaci ze soutěže a pokud se na to přijde až dodatečně i požadování navrácení výhry tak si hodně rozmyslete než něco okopírujete od jiného hráče, vyhrajete a nedej bože výhru rozházíte za blbosti – leze to do peněz.
Modifikace souborů *.rez (REZ modding) je přísně zakázána a může vést k trvalému zablokování vašeho účtu (perma ban)!

Časové rozmezí/vyhlášení vítězů:

Takže ještě jednou, event začíná 26.4. a uzávěrka přihlášek proběhne 31.5. Do té doby máte šanci své návrhy posílat.
Vyhlášení autorů vítězných prací proběhne cca v polovině června (změny vyhrazeny).

Závěrem naposledy připomínám, abyste se ujistili, že své téma postujete do příslušné výše uvedené sekce fóra a pod příslušným názvem, protože když už na to upozorňuje i Nexon, asi se stále množí velmi dobré návrhy/práce, které nakonec propadnou pouze kvůli tomu, že někdo napsal o pomlčku víc, špatně nick nebo do blbého tématu. Mezi námi je to pak docela škoda a ztráta času.

Pusťte se do toho a hodně štěstí.

Eventy

Komentáře (5) Zanechte komentářNepište sprostá slova, jinak to jde automaticky do spamu.
  1. Goody-Cz
    03.05.2013 na 08:07 | #1

    Prdim na camo na zbrani, at pridaj nejaky novy… treba Paratus jak normal tak cqb 🙂

  2. Hunter
  3. Pashaak
    02.05.2013 na 04:07 | #3

    @Ajvngou

    Jsem tak projížděl témata soutěžících a prostě mi to nedalo. 😀 Smutnější už je jen fakt, že spousta z nich něco podobného myslí opravdu smrtelně vážně.

    @Cannabiss_x3

    Vždyť to navrhni, třeba budeš mít kliku a dostaneš se mezi výherce. Vývojáři sami naznačili, že jim docházejí nápady (spíš jsou líní přemýšlet) a právě proto vyhlásili tu soutěž. 😀

  4. 02.05.2013 na 00:47 | #4

    Zasmál jsem se u ýglu, dobrý tvl.

  5. Cannabiss_x3
    01.05.2013 na 22:55 | #5

    Predstavte si zbraň s prívlastkom “headmachine” a jej skin by vyzeral ako táto doska 🙂 Krása by to bola….prečo nexon nevymyslí nejaký kreatívny skin? http://socalskateshop.com/images/products/thumb_17859_ZeroSingleSkullBlackWhiteDeckTN.jpg