Domů > CA news > Varování!

Varování!

Nexon vypustil do světa zprávu vztahující se k cheatování. Speciálně k hackům, které je na netu možné stáhnout pěkně zdarma a ani nevyžadují příliš znalostí, abyste je mohli používat. Tyto cheaty/hacky jsou většinou především nebezpečnými programi (chcete-li viry), díky kterým  mohou jejich autoři (reální hackeři) dostat plný přístup do vašeho počítače a dělat si s ním co chtějí. Například stahovat nebo uploadovat cokoliv! Tento poznatek vychází přímo z Nexonu a i když každého napadne klasická odpověď proč to dělají, jejich upozornění není rozhodně mimo mísu. Kdo stahuje cracklé hry se nejednou setká s “medicínou” ukrytou v raru a i když mu jeho antivir hlásí vir, nedá si říct a instaluje/spouští. To samé funguje i u těchto hacků zadarmo. Kromě toho i zjistili, že spousty hráčů, co mají tento “free hack” má prostě jenom rádo to, že jim ostatní nadávají a proto pokud narazíte na hackera, prostě se beze slova odpojte. Co je potěšující, Nexon končí ujištěním, že updaty proti hackům budou.

CA news

Komentáře (6) Zpětné odkazy (0) Zanechte komentářNepište sprostá slova, jinak to jde automaticky do spamu. Zpětný odkaz
  1. SterneRegniX
    25.01.2010 na 08:12 | #1

    dost podivny pokus nexonu :)) a nabuduce to bude virus co sformatuje pevny disk, jasneeeee .D

  2. Ladislav
    20.01.2010 na 08:06 | #2

    to proti heckrum se mi zda celkem malo co udelal nexon nemyslite? Ze mi ve hre najednou zkocila tabulka a psala tam o heckrech a chetarum to mi neprijde dost durazny proti tem smejdum

  3. vrahoun
    19.01.2010 na 21:38 | #3

    snad, snad, snad se blyska na lepsi casy. chtelo by to, jsou dny kdy se to neda hrat, a temi dirami si jen nechavaji utikat prachy, tak je to hlavne v jejich zajmu.

  4. lee
    19.01.2010 na 02:00 | #4

    Tak teď nevím jestli Nexon chce aby jsme se odpojovali z roomu nebo rovnou ze hry. to by ty Servery během eventu byly docela vyprázdněné 😀

  5. Axer
    19.01.2010 na 01:02 | #5

    Určite že áno, ved koľký sa už tu sťažovalo, že im to ,,nejde”. Ajvngou, odkiaľ berieš tie nadávky: ňouma, bambula, mamls….?????? Na fórach sa mi také hodia….

  6. 19.01.2010 na 00:31 | #6

    Snad už to pár mamlasů pocítilo padlým počítačem.

  1. Žádné zpětné odkazy