Domů > Eventy > Event k propagačnímu videu

Event k propagačnímu videu

event

Ti z vás, kteří chodí na oficiální stránky CA EU si už jistě všimli nového propagačního (úvodního) videa. Krátký snímek z youtube snad nepřehlédl nikdo, kdo na webovku zavítal. A co po vás Nexon chce tentokrát? Sestavit k němu krátké titulky a to za nemalé odměny.

 

 

Jak na to?

Vytvořte post ZDE na oficiálním fóru Nexonu. Combat Arms >> Combat Arms Events >> [Event] Promotional Video Caption

Název postu musí být následující: Combat Arms Europe: Promotional Video Caption / Nick hráče ve hře

Dejte na to pozor!! Event je tu chvíli a zase jsou tam borci, kteří ani toto prostě nezvládají. Do postu vyplňte vlastní návrh titulků dle tohoto návodu:

 

 

Opakuji: DO POSTU!! Neuploadujte jim žádné tabulky, srtčka ani jiné podobné hovadiny. Tabulku vám z uploadu někdo smázne, srt soubor nikdo luštit nebude. Prostě to vyplňte jako text. Počáteční, konečný čas a váš text.

Maximálně 25 slov na zápis. Maximálně 2 řádky ve 3 sekundových časových intervalech. Asi máte představu o tom jak vypadají titulky ve filmech, stejnětak tušíte, kolik toho stihnete přečíst za pouhé 3 vteřiny. Slohový práce tady opravdu nikoho nezajímaj a podotýkám poslední drobnost: Musí to být anglicky, ale to vám snad dochází, aniž bych to uvedl.

Pokud někdo dosud nepochopil, další příklady od spoluhráčů si na fóru může prohlédnout, ale pozor! Každou chvíli se najde pitomeček, který si myslí, že jen opráskne post od jiného hráče, nebo alespoň jeho polovinu, pozmění velikost a barvu písma a má hotovo. Nikoli!! Věřte, že se na to přijde a ze soutěže budete diskvalifikováni.

Jak již naznačuje tabulka odměn, vybírat se bude pět nejlepších + 10 náhodných účastníků eventu. 15 hráčů má tak možnost získat opravdu zajímavé přilepšení do hry. Hodně štěstí a pokud do toho půjdete, dejte si záležet.

Eventy

Komentáře (0) Zanechte komentářNepište sprostá slova, jinak to jde automaticky do spamu.
  1. Bez komentářů.